Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Jalkahoitopalvelut

Olen perehtynyt erityisesti diabeetikoiden, reumaatikoiden ja tekonivelasiakkaiden jalkojenhoitoon.

Jalkojen tutkiminen

sisältää jalkojen tutkimisen, jalanjälkitallenteet, jalkavoimisteluohjeet ja hoidon suunnittelun. Tämä sopii silloin, kun jaloissasi on jokin mieltä askarruttava vaiva etkä välttämättä tarvitse jalkahoitoa

Pirteät varpaat

sis. jalkakylpy, kynsien hoito ja tarvittaessa ohennus, halutessasi kynsien lakkaus ja hieronta. Kesto n 30 min.

Silkinpehmeät jalat

Footlogix (medimeetspedi)-tuotteet perustuvat tieteelliseen tutkimukseen ja raaka-aineisiin, jotka on kehitety yhteistyössä lääketeollisuuden, jalkojenhoidon ammattilaisten ja asiakkaiden kanssasilkinpehmeät jalat-hoito sisältää jalkakylvyn ja kuorinnan, jalkojen ihon hoidon kovettumasuihkeen ja erityisen tahmaraspin avulla, ihollesi sopivan vaahtovoiteen ja verenkiertoa elvyttävän jalkahieronnan. Tämä hoito kestää n 30 min.

Jalkahoito

sis.jalkojen tutkiminen, kylvetys ja tarvittaessa kuorinta, kynsinauhojen siistiminen, kynsien lyhentäminen ja tarvittaessa ohentaminen, känsien, syylien ja kovettumien poistaminen, jaloillesi sopivan jalkavoiteen sekä lyhyen hieronnan. Hoito kestää n 60 min.

Tehojalkahoito

tämä hoito sopii erityisesti kuiville jaloille, sillä jalkahoidon lopuksi saat tehokkaan ja hoitavan tehonaamion jaloillesi sekä pidemmän hieronnan. Hoito kestää n 75 min.


Yksilöllistä hoitoa erityisongelmiin

sienikynnet, laajat kovettumat, känsät sekä syylät saavat kyytiä yksilöllisesti suunnitellulla ja toteutetulla hoidolla. Hoidon tarve todetaan jalkojenhoidon yhteydessä, jolloin suunnitellaan yksilöllinen hoito ja sen arvioitu pituus. Hoitoon sisältyy tarvittavat kevennystuotteet.


Silikoniortoosin valmistus

silikoniortoosin avulla voidaan esim. oikaista ja/tai suojata vasaravarpaita tai vaivaisenluuta ja vaimentaa päkiään kohdistuvaa painetta

Yksilöllisesti valmistetut kevennyspohjalliset

hoitoon sisältyy jalkojen tutkiminen, jalanjälkitallenteet, pohjalliset ja tarvittavat pohjalliselementit sekä työn osuuden. Pohjalliset haetaan eri käynnillä, jolloin se sovitetaan jalkineisiin ja tehdään tarvittavat korjaukset.


Sisäänkasvaneen kynnen hoito ja oikaisuhoitomenetelmät

oireenasi voi olla esim. jatkuvat kynsivallin tulehdukset, jotka voivat johtua esim. kynnen sisään kasvusta.

Podoxix-kynnenoikaushoitopodo.jpg

podofix-kynneoikaisuhoito käy hyvin sisäänkasvaneen kynnen oikaisuun, epämuodostoisten tai taipuneiden kynsien oikaisuun.hoito on kivutontakynnelle asetettava liuska,jossa on jousi pysyy kynnellä 2 vko-2 kk.Liuska uusitaan, kunnes haluttu tulos on saavutettu

Jousioikaisu

sisäänkasvanutta kynttä voidaan oikaista teräslangasta tehdyn ja kynnen malliin muokatun jousen avullajousi kiinnitetään kynteen geelin ja valokovettajan avullajousioikaisua jatketaan kunnes saavutetaan haluttu tulosjousen asettamisen jälkeen sovitaan kontrollikäynti 3-7 pv:n kuluttua sekä jousen vaihto/siirto n 4 vkon päähän

Titaanioikaisu

Titaanioikaisu on tehokas ja valokomposiitin ansiosta hyvin kynnessä kiinni pysyvä oikaisuhoitomenetelmä, jolla korjataan kynsilaatan (kynsipatja) alaista kudosta. Se on myös kivuton ja sen päälle voi myös laittaa kynsilakkaa. Titaanilangan materiaalina on 55 % nikkeliä ja 45 % titaania.


Milloin oikaisuhoito kannattaa tehdä?

 • kun kynsi on epämuodostunut ja /tai on sisäänkasvanut
 • kun ulkopuolinen paine (esim. kenkä) aiheuttaa kipua kynnen sisäänkasvun yhteydessä
 • kun kynsi on esteettisesti ruma ja tuottaa kosmeettista haittaa
 • kun kynsi on traumaperäisesti vahingoittunut, voidaan oikaisu aloittaa, jos uusi kynsi alkaa painua kynsivalliin
 • halutaan ennaltaehkäistä kynnen sisäänkasvaminen ja epämuodostuminen
 • kun halutaan kynnen muotoa korjata kynsisienen hoitamisen jälkeen

Milloin oikaisua ei voi tehdä?

 • kynsisieni, kynsisilsa
 • kynnen laajat lohkeamat ja halkeilut
 • allergia materiaalille: NIKKELIALLERGIA (titaanioikaisu)
 • diabetes, jos tuntopuutoksia ja verenkierto-ongelmia
 • haavat ja tulehdukset; nämä hoidettava ensin ja vasta sitten voi harkita oikaisuhoitoa
 • kynnenalainen mustelma
 • veren hyytymisen häiriöt ja verenohennuslääkitykset