Ajankohtaista

Taas alkaa olla aika nauttia D-vitamiinia. Itse suosin tätä Arctic Sun D-vitamiinia, jonka avulla olen saanut oman D-vitamiinipitoisuuden nousemaan aikaisemmasta. Suosittelen sinullekin D-vitamiini-25-OH mittausta, jos et sitä ole aikaisemmin tehnyt.

D-vitamiini on keskeinen tekijä luiden terveyden ylläpitämisessä, sydän- ja verisuonitautien, MS-taudin, syöpätautien, reumatautien, metabolisen oireyhtymän ja diabeteksen riskien hallinnassa. Suosittelen mittauttamaan verikokeilla D-vitamiinipitoisuuden ( D-vitamiini-25-OH), jotta saat varmuuden siitä, imeytyykö käyttämäsi D-vitamiini. D-vitamiinin saantisuositukset löydät mm. Thl:n ja Ruokaviraston www-sivuilta.

Arctic Sun on luontainen ja vahva D3- vitamiini, jossa on mukana C-vitamiinipitoinen tyrnimarja tehostamassa rasvaliukoisen D-vitamiinin imeytymistä. Se auttaa jaksamaan läpi pimeän kauden, on hyväksi luustolle ja hampaille sekä tukee vastustuskykyä.

Arctic Sun 50 µg jakouurteella varustettu purutabletti käy koko perheelle D-vitamiinilähteeksi. Hinta 22,70 €/100 purutbl purkki. Osta hoitolasta tai https://arcticnutrition.com/ref/XG732N

Lomat vietetty tältä kesältä, mutta syksyn aikana pidän joitakin lyhyitä lomajaksoja, joista ensimmäinen on syyskuun toisella viikolla 7-8.9.23.

Ihania elokuisia päiviä kaikille!

UUTTA PALVELUISSA

Voit tilata itsellesi KIPUKAUPAN tuotteita kuten paljasjalkajalkineita tämän suosittelulinkin kautta https://kipukauppa.com?sca_ref=2800018.deb1H8K8Nk&sca_crp=NzQwNTE=

Toivottavasti löydät itsellesi tai läheisellesi mieluisat paljasjalkajalkineet!

Flow - enemmän kuin energiajuoma: Makuina puolukka ja tyrnimarja

Haluatko sinäkin

 • lisää energiaa arjen haasteisiin
 • jenkkakahvat pienemmiksi rasvan polton ansiosta
 • helpotusta kuivalle, atooppiselle ja psorin kuivattamalle iholle
 • suomalaisen, luontaisen vaihtoehdon energiajuomaksi
 • tuotteen, joka on helppo kuljettaa mukana ja nauttia

Ota siis vastaan Flow haaste 3+1 ja tilaa omasi tällä suosituskoodilla puolukkaflow hintaan 63,90 €+ 2.90 postikulut ja tyrniflow hintaan 67,95 € https://arcticnutrition.com/ref/XG732N

Oma kokemukseni Flown käytöstä, jonka aloitin tammikuulla 2021:

Olen saanut mm. lisää energiaa päiviini ja jaksan pidemmänkin työpäivän hyvin, kahvin juonti ja makeanhimo vähentynyt. Painokin tippunut n 14 kg ja vyötäröltä hävinnyt n 15 cm! Myös vaatekoko pienentynyt. Olen todella tyytyväinen saamiini vaikutuksiin. Ihoni voi paremmin esim. kädet eivät kuivu enää niin paljon kuin aikaisemmin vaikka työssäni pesen käsiä ja käytän käsidesiä jatkuvasti. Flowta käytän 2 pss/pv, yhden tyrniflowta ja yhden puolukkaflowta joko erikseen tai yhdessä mixinä.

Jokaisen on kuitenkin hyvä muistaa, että kehomme ja aineenvaihduntamme on erilaista, joten aina kannattaa kokeilla ja vasta sitten tehdä päätelmänsä Flown vaikutuksista omaan elämään.

Jalkahoitoon kannattaa aina tulla!

Jalkoja kannattaa muistaa hoitaa ympäri vuoden. Jalkahoitajan vastaanotolla paneudutaan etenkin sellaisiin vaivoihin ja jalkahoidollisiin ongelmiin, joita sinun on itse vaikea hoitaa tai joka sinua selkeästi vaivaa. Tällaisia voivat olla esim. kovettumat, känsät ja sisään kasvaneet kynnet. Toki jalkahoitoon voi tulla vaikkei niissä mitään erityistä vaivaa olisikaan, mikäs on sen mukavampaa kuin jalkahieronta!

Jalkahoidon yhteydessä kannattaa ostaa mukaan Footbic tutuksi jalkaterien kuntoutuspaketti, sillä on sitten hyvä verrytellä jalkaterien lihakset ja kehittää esim. tasapainoa. Toki aina on hyvä ostaa mukaan juuri omille jaloille sopiva jalkavoide esim. Footlogix vaahtovoide, joka on saanut hyvää palautetta. Footlogix vaahtovoide imeytyy nopeasti ihon sisään eikä jätä ihoa rasvaiseksi. Hoidon lopuksi on mukava sujauttaa jalat puhtaisiin, terveysvaikutteisiin ja kiristämättömiin sukkiin, joita myyntihyllystäni löytyy useita erilaisia.

Tervetuloa jalkahoitoon!


Terveydys teille ❤️

 • Palveluni teille: Terveydenhoidolliset jalkahoidot ja tuotemyynti, lymfaterapia ja lääkinnällisten hoitotuotteiden mittaus- ja tilauspalvelu, erilaiset kehohoidot, ravintoneuvonta ja Arctic Nutritionin ravintotehosteet ❤️
 • Jos jalkasi kaipaavat hoitoa tai koet tarvetta rentoutumiselle, ole yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla niin katsomme sinulle sopivan ajan
 • Jos haluat ostaa tuotteita tai lahjakortteja, ole yhteydessä niin sovimme sinulle henkilökohtaisen ajan ostoksiasi vasten. Tuotteita ja lahjakortteja voit ostaa myös verkkokaupastani.
 • Hoidot tapahtuvat ajanvarauksen mukaisesti, joten tulethan vasta sovittuna aikana, jolloin minulle jää aikaa puhdistaa ja desinfioida paikat edellisen asiakkaan jälkeen.
 • Jalkahoitojen aikana käytän itse suu-nenäsuojusta, suojaesiliinaa ja käsineitä kuten aina jalkahoitoja tehdessäni.
 • Yhteistilojen desinfioinnista huolehdimme asianmukaisesti ja tehostetusti asiakkaidemme jälkeen.
 • Voit siis levollisin mielin tulla hoitoon, mikäli itse olet terve.
 • Lahjakorttien voimassaoloaika on pidennetty myyntipäivästä 4 kk (norm. 3 k), tätä voidaan vielä tapauskohtaisesti pidentää.

Olet lämpimästi tervetullut valitsemaasi hoitoon!