Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ajankohtaista

Jalkahoitoon kannattaa aina tulla!

Helmikuu alkanut todella vauhdikkaasti, voisi sano Flown voimalla....siitä kohta lisää!!

Jalkahoitorintamalla kannattaa nyt satsata jalkojen hyvinvointiin, jotta ne pysyvät hyvässä kunnossa ja jaksaa sitten ilman vaivoja hiihdellä alkavalla hiihtolomakaudella :)

Diabetesasiakkaat ovat erityishuomiossa helmikuussa. Kaikille diabetesasiakkaille tuntotestaus jalkahoidon yhteydessä!

Jalkahoidon yhteydessä kannattaa ostaa mukaan Footbic tutuksi jalkaterien kuntoutuspaketti, sillä on sitten hyvä verrytellä jalkaterien lihakset hyvään kuntoon urheilun jälkeen. Toki aina on hyvä ostaa mukaan juuri omille jaloille sopiva jalkavoide esim. Footlogix vaahtovoide, joka on saanut hyvää palautetta. Footlogix vaahtovoide imeytyy nopeasti ihon sisään eikä jätä ihoa rasvaiseksi.

Tervetuloa jalkahoitoon!

Ravintoneuvonta ja Arctic Nutrition

Ravintoneuvonnalla pyritään tukemaan sinun matkaasi kohti energisempää, terveellisempää ja stressittömämpää elämää. Ravintoneuvonta ei koostu laihdutusohjeista vaan pohjautuu sinun tekemääsi ruokapäiväkirjaan, jonka avulla katsotaan mitä ja miten sinun tulee syödä voidaksesi hyvin.

Uutta tuotemyyntirintamalla on Arctic Nutritionin- ravintotehosteet osaksi hyvinvointiasi. Näistä esim. Flow- puolukkainen energiajuomatiiviste on tullut osaksi omaa päivittäistä rutiiniani tuoden päivääni lisää energiaa, vähentänyt kahvin juontia ja helpottanut makean himoani.

Soita tai laita viesti niin voimme keskustella paremmin sinulle sopivimmat vaihtoehdot.


Tervehdys kaikille ❤️

 • Terveydenhoidolliset jalkahoidot, lymfaterapia ja kehohoidot hoitolassa ja jalkojenhoidolliset kotikäynnit onnistuu jälleen ❤️
 • Ruoveden terveyskeskuksessa pitämäni, lääkärin tai diabeteshoitajan lähetteellä tapahtuva jalkojenhoidon vastaanottotoiminta jatkuu 19.5 alkaen siten, että jalkahoidot tehdään toistaiseksi omassa toimitilassani Hyvänolonkeskus Rustiikissa. Kutsussa mainitaan toimipisteen vaihtumisesta ja ohjeistetaan sinne tulosta tarkemmin.
 • laitoskäynneillä käytän suosituksen mukaisia suojaimia
 • Jos jalkasi kaipaavat hoitoa tai koet tarvetta rentoutumiselle, ole yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla niin katsomme sinulle sopivan ajan
 • Jos haluat ostaa tuotteita tai lahjakortteja, ole yhteydessä niin sovimme sinulle henkilökohtaisen ajan ostoksiasi vasten. Tuotteita ja lahjakortteja voit ostaa myös verkkokaupastani.
 • Hoidot tapahtuvat ajanvarauksen mukaisesti, joten tulethan vasta sovittuna aikana, jolloin minulle jää aikaa puhdistaa ja desinfioida paikat edellisen asiakkaan jälkeen.
 • Tullessasi varaamallesi ajalle ohjaan sinut ensin käsien pesulle.. Käytössä myös mahdollisuus käsien desinfiointiin.
 • Jalkahoitojen aikana käytän itse suu-nenäsuojusta, suojaesiliinaa ja käsineitä kuten aina jalkahoitoja tehdessäni.
 • toivon, että sinulla on mukanasi oma suu-nenäsuojus, mutta tarvittaessa saat sellaisen myös minulta hoidon alussa
 • Kehohoitoja ja lymfaterapiaa tehdessäni käytän suu-nenäsuojusta ja desinfioin käsiäni hoidon aikana.
 • Yhteistilojen desinfioinnista huolehdimme asianmukaisesti ja tehostetusti asiakkaidemme jälkeen.
 • Voit siis levollisin mielin tulla hoitoon, jos itse olet terve.
 • Lahjakorttien voimassaoloaika on pidennetty myyntipäivästä 6 kk (norm. 3 k), tätä voidaan vielä tapauskohtaisesti pidentää.

Olet lämpimästi tervetullut valitsemaasi hoitoon!