Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ajankohtaista

Flow- puolukkainen energiajuomatiiviste on innovatiivinen kokonaisuus, jonka raaka-aineet ovat 100 % luonnollisia.

Uudenlaisen energiajuoman kolmivaikutteinen teho perustuu raaka-aineiden yhteisvaikutukseen.

Flow:ssa ei lisättyä sokeria, marjat ovat suoraan arktisesta luonnostamme. Se on maidoton eikä sisällä tauriinia. Se on vegaaninen ja vatsaystävällinen.

Oman flowsi voit tilata https://arcticnutrition.com/ref/XG732N

Ota sinäkin askel kohti energisempää elämää!

Itse olen saanut lisää energiaa päiviini, kahvin juonti ja makeanhimo vähentynyt ja painokin tippunut muutaman kilon.


Jalkahoitoon kannattaa aina tulla!

Jalkoja kannattaa muistaa hoitaa, kun kevät ja kesä lähenee ja sitä myöden vaihdetaan kevyempiin jalkineisiin. Jalkahoitajan vastaanotolla paneudutaan etenkin sellaisiin vaivoihin ja jalkahoidollisiin ongelmiin, joita sinun on itse vaikea hoitaa tai joka sinua selkeästi vaivaa. Tällaisia voivat olla esim. kovettumat, känsät ja sisään kasvaneet kynnet. Toki jalkahoitoon voi tulla vaikkei niissä mitään erityistä vaivaa olisikaan, mikäs on sen mukavampaa kuin jalkahieronta!

Jalkahoidon yhteydessä kannattaa ostaa mukaan Footbic tutuksi jalkaterien kuntoutuspaketti, sillä on sitten hyvä verrytellä jalkaterien lihakset ja kehittää esim. tasapainoa. Toki aina on hyvä ostaa mukaan juuri omille jaloille sopiva jalkavoide esim. Footlogix vaahtovoide, joka on saanut hyvää palautetta. Footlogix vaahtovoide imeytyy nopeasti ihon sisään eikä jätä ihoa rasvaiseksi.

Tervetuloa jalkahoitoon!

Ravintoneuvonta ja Arctic Nutrition

Ravintoneuvonnalla pyritään tukemaan sinun matkaasi kohti energisempää, terveellisempää ja stressittömämpää elämää. Ravintoneuvonta ei koostu laihdutusohjeista vaan pohjautuu sinun tekemääsi ruokapäiväkirjaan, jonka avulla katsotaan mitä ja miten sinun tulee syödä voidaksesi hyvin.

Uutta tuotemyyntirintamalla on Arctic Nutritionin- ravintotehosteet osaksi hyvinvointiasi. Näistä esim. Flow- puolukkainen energiajuomatiiviste on tullut osaksi omaa päivittäistä rutiiniani tuoden päivääni lisää energiaa, vähentänyt kahvin juontia ja helpottanut makean himoani.

Soita tai laita viesti niin voimme keskustella paremmin sinulle sopivimmat vaihtoehdot.


Tervehdys kaikille ❤️

 • Terveydenhoidolliset jalkahoidot, lymfaterapia ja kehohoidot hoitolassa ja jalkojenhoidolliset kotikäynnit onnistuu jälleen ❤️
 • Ruoveden terveyskeskuksessa pitämäni, lääkärin tai diabeteshoitajan lähetteellä tapahtuva jalkojenhoidon vastaanottotoiminta jatkuu 19.5 alkaen siten, että jalkahoidot tehdään toistaiseksi omassa toimitilassani Hyvänolonkeskus Rustiikissa. Kutsussa mainitaan toimipisteen vaihtumisesta ja ohjeistetaan sinne tulosta tarkemmin.
 • laitoskäynneillä käytän suosituksen mukaisia suojaimia
 • Jos jalkasi kaipaavat hoitoa tai koet tarvetta rentoutumiselle, ole yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla niin katsomme sinulle sopivan ajan
 • Jos haluat ostaa tuotteita tai lahjakortteja, ole yhteydessä niin sovimme sinulle henkilökohtaisen ajan ostoksiasi vasten. Tuotteita ja lahjakortteja voit ostaa myös verkkokaupastani.
 • Hoidot tapahtuvat ajanvarauksen mukaisesti, joten tulethan vasta sovittuna aikana, jolloin minulle jää aikaa puhdistaa ja desinfioida paikat edellisen asiakkaan jälkeen.
 • Tullessasi varaamallesi ajalle ohjaan sinut ensin käsien pesulle.. Käytössä myös mahdollisuus käsien desinfiointiin.
 • Jalkahoitojen aikana käytän itse suu-nenäsuojusta, suojaesiliinaa ja käsineitä kuten aina jalkahoitoja tehdessäni.
 • toivon, että sinulla on mukanasi oma suu-nenäsuojus, mutta tarvittaessa saat sellaisen myös minulta hoidon alussa
 • Kehohoitoja ja lymfaterapiaa tehdessäni käytän suu-nenäsuojusta ja desinfioin käsiäni hoidon aikana.
 • Yhteistilojen desinfioinnista huolehdimme asianmukaisesti ja tehostetusti asiakkaidemme jälkeen.
 • Voit siis levollisin mielin tulla hoitoon, jos itse olet terve.
 • Lahjakorttien voimassaoloaika on pidennetty myyntipäivästä 6 kk (norm. 3 k), tätä voidaan vielä tapauskohtaisesti pidentää.

Olet lämpimästi tervetullut valitsemaasi hoitoon!