Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ajankohtaista

Kohta alkaa olla se aika vuodesta, että tarvitsemme säännöllistä D-vitamiinilisää mm. luustomme vuoksi. Saantisuositukset löytyvät mm. Thl:n ja Ruokaviraston www-sivuilta.

Arctic Sun on luontainen ja vahva D3- vitamiini, jossa on mukana C-vitamiinipitoinen tyrnimarja tehostamassa rasvaliukoisen D-vitamiinin imeytymistä. Se auttaa jaksamaan läpi pimeän kauden, on hyväksi luustolle ja hampaille sekä tukee vastustuskykyä.

Arctic Sun 50 µg jakouurteella varustettu purutabletti käy koko perheelle D-vitamiinilähteeksi. Hinta 24 €/100 purutbl purkki. Osta hoitolasta tai https://arcticnutrition.com/ref/XG732N

Flow - enemmän kuin energiajuoma

Haluatko sinäkin

 • lisää energiaa arjen haasteisiin
 • jenkkakahvat pienemmiksi rasvan polton ansiosta
 • suomalaisen, luontaisen vaihtoehdon energiajuomaksi
 • tuotteen, joka on helppo kuljettaa mukana ja nauttia

Ota siis vastaan Flow haaste 3+1 ja tilaa omasi tällä suosituskoodilla puolukkaflow hintaan 63 €+ 2.90 postikulut ja tyrniflow hintaan 67.20 € https://arcticnutrition.com/ref/XG732N

Oma kokemukseni Flown käytöstä, jonka aloitin tammikuulla 2021:

Olen saanut mm. lisää energiaa päiviini ja jaksan pidemmänkin työpäivän hyvin, kahvin juonti ja makeanhimo vähentynyt. Painokin tippunut hieman yli 10 kg ja olen todella tyytyväinen. Aina olen nukkunut yöni hyvin, mutta nykyisin selvästi syvempää unta kuin aikaisemmin. Flowta käytän 2 pss/pv.

Jokaisen on kuitenkin hyvä muistaa, että kehomme ja aineenvaihduntamme on erilaista, joten aina kannattaa kokeilla ja vasta sitten tehdä päätelmänsä Flown vaikutuksista omaan elämään.


Jalkahoitoon kannattaa aina tulla!

Jalkoja kannattaa muistaa hoitaa, kun kevät ja kesä lähenee ja sitä myöden vaihdetaan kevyempiin jalkineisiin. Jalkahoitajan vastaanotolla paneudutaan etenkin sellaisiin vaivoihin ja jalkahoidollisiin ongelmiin, joita sinun on itse vaikea hoitaa tai joka sinua selkeästi vaivaa. Tällaisia voivat olla esim. kovettumat, känsät ja sisään kasvaneet kynnet. Toki jalkahoitoon voi tulla vaikkei niissä mitään erityistä vaivaa olisikaan, mikäs on sen mukavampaa kuin jalkahieronta!

Jalkahoidon yhteydessä kannattaa ostaa mukaan Footbic tutuksi jalkaterien kuntoutuspaketti, sillä on sitten hyvä verrytellä jalkaterien lihakset ja kehittää esim. tasapainoa. Toki aina on hyvä ostaa mukaan juuri omille jaloille sopiva jalkavoide esim. Footlogix vaahtovoide, joka on saanut hyvää palautetta. Footlogix vaahtovoide imeytyy nopeasti ihon sisään eikä jätä ihoa rasvaiseksi.

Tervetuloa jalkahoitoon!


Tervehdys kaikille ❤️

 • Terveydenhoidolliset jalkahoidot, lymfaterapia ja kehohoidot hoitolassa ja jalkojenhoidolliset kotikäynnit onnistuu jälleen ❤️
 • Ruoveden terveyskeskuksessa pitämäni, lääkärin tai diabeteshoitajan lähetteellä tapahtuva jalkojenhoidon vastaanottotoiminta jatkuu 19.5 alkaen siten, että jalkahoidot tehdään toistaiseksi omassa toimitilassani Hyvänolonkeskus Rustiikissa. Kutsussa mainitaan toimipisteen vaihtumisesta ja ohjeistetaan sinne tulosta tarkemmin.
 • laitoskäynneillä käytän suosituksen mukaisia suojaimia
 • Jos jalkasi kaipaavat hoitoa tai koet tarvetta rentoutumiselle, ole yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla niin katsomme sinulle sopivan ajan
 • Jos haluat ostaa tuotteita tai lahjakortteja, ole yhteydessä niin sovimme sinulle henkilökohtaisen ajan ostoksiasi vasten. Tuotteita ja lahjakortteja voit ostaa myös verkkokaupastani.
 • Hoidot tapahtuvat ajanvarauksen mukaisesti, joten tulethan vasta sovittuna aikana, jolloin minulle jää aikaa puhdistaa ja desinfioida paikat edellisen asiakkaan jälkeen.
 • Tullessasi varaamallesi ajalle ohjaan sinut ensin käsien pesulle.. Käytössä myös mahdollisuus käsien desinfiointiin.
 • Jalkahoitojen aikana käytän itse suu-nenäsuojusta, suojaesiliinaa ja käsineitä kuten aina jalkahoitoja tehdessäni.
 • toivon, että sinulla on mukanasi oma suu-nenäsuojus, mutta tarvittaessa saat sellaisen myös minulta hoidon alussa
 • Kehohoitoja ja lymfaterapiaa tehdessäni käytän suu-nenäsuojusta ja desinfioin käsiäni hoidon aikana.
 • Yhteistilojen desinfioinnista huolehdimme asianmukaisesti ja tehostetusti asiakkaidemme jälkeen.
 • Voit siis levollisin mielin tulla hoitoon, jos itse olet terve.
 • Lahjakorttien voimassaoloaika on pidennetty myyntipäivästä 4 kk (norm. 3 k), tätä voidaan vielä tapauskohtaisesti pidentää.

Olet lämpimästi tervetullut valitsemaasi hoitoon!