Hyvänolonkeskus Rustiikki

Hyvänolonkeskus Rustiikki sijaistee Ruoveden keskustassa, Runoilijankulman kiinteistössä osoitteessa Honkalantie 2, Ruovesi.

Liiketilamme sijaitsee katutasossa. Parkkitilaa löytyy liikkeen edustalta, joten meille on helppo tulla vaikka käyttäisit apuvälineitäkin likkumisesi tueksi.

Hyvänolonkeskus Rustiikissa sinua palvelevat oman alansa ammattilaiset Jaana ja Arja-Elina, jotka toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi meille!

Heipsan ��

Pieni muistutus teille, jotka etsitte sopivia liiketiloja. Meillä Hyvänolonkeskus Rustiikissa Ruovedellä olisi tällä hetkellä jopa kaksi vapaata hoitohuonetta ��

Molemmat tilat ovat ikkunallisia ja hoitopöytäkin löytyy. Huoneet sopivat erinomaisesti esim. Hierojalle, kosmetologille jne. Yleistä tilaa on paljon, jopa kaksi odotustilaa löytyy.

Tiloista toinen soveltuu hyvin myös etätyötilaksi. Silloin tarvitset mukaasi vain oman kannettavan netin, sillä nettiyhteyttä meillä ei ole tarjolla.

Liiketila sijaitsee katutasossa ja parkkipaikkaa löytyy ruhtinaallisesti �� Jos kiinnostuit otappa yhteyttä Jaanaan 0449737771 tai Arjaan 0443041140

Voit ottaa yhteyttä meihin myös tämän yhteydenottolomakkeen kautta, kiitos!

Parturi- kampaamo Jaana Rantanen

Parturi-kampaamo palvelut pitkänlinjan ammattitaidolla. Työskentelen asiakkaan toiveita kuunnellen ja yhdessä hänen kanssaan suunnitellen. Opastan aina uuden hiustyylin saloihin ja kotona käytettäviin tuotteisiin.

Varaan jokaista asiakastani kohden reilusti aikaa, oli sitten kyseessä hiustenleikkaus tai pidempiaikainen työ. En tee kahta työtä yhtä aikaa, ellei kyseessä ole perhe tai ystävykset yhdessä. Minulle kohtaaminen on paljon muutakin kuin kyseessä oleva työ, jolloinka kiireettömyys ja läsnäolo ovat avainasemassa.
Tilatessasi aikaa soita numeroon 0449737771, jos en heti vastaa jätä viesti niin soitan takaisin.
Löydät minut myös fb: Parturi-kampaamo Jaana/hyvänolonkeskus Rustiikki ja Ig: @kasieniluomaa, sieltä näet mitä kaikkea muuta käsilläni teen.

Jalka- ja luontaishoitola Arja-Elina Kuusisto

Jalka- ja luontaishoitolassa sinua palvelee sairaanhoitaja, jalkahoitaja, lymfaterapeutti, AK Luontaishoitaja ja hyvinvointiterapeutti Arja-Elina. Olen myös Arctic Nutritionin itsenäinen edustaja.

Palveluihini kuuluvat terveydenhoidolliset jalkahoidot ja kynnenoikaisuhoidot. Olen perehtynyt erityisesti diabeetikkojen jalkojenhoitoon.

Turvotuksia hoidan lymfaterapialla ja kauttani saat lääkinnällisiä hoitotuotteita. Koko kehon hyvinvointia tuen erilaisilla luontaishoidoilla, ravintoneuvonnalla ja hyvinvointiohjelmilla.

Tuotemyynnistä löydät jalkojen hyvinvointia tukevat jalkavoiteet sekä erilaiset kevennystuotteet ja kiristämättömät sukat sekä tukisukat.

Tavoitat minut puhelimitse 044 3041140 Jätä viestisi vastaajaan, sillä hoitojen aikana en vastaa puheluihin.

Löydät minut myös Fb: @jalkajaluontaishoitolaarjaelinakuusisto ja Ig: @jalkajaluontaishoitol