Arjaana

Arjaana sijaistee Ruoveden keskustassa, Runoilijankulman kiinteistössä osoitteessa Honkalantie 2, Ruovesi.

Olemme avoinna ma-pe klo 10-18.

Liiketilamme sijaitsee katutasossa. Parkkitilaa löytyy liikkeen edustalta, joten meille on helppo tulla vaikka käyttäisit apuvälineitäkin liikkumisesi tueksi.

Arjaana:ssa sinua palvelevat oman alansa ammattilaiset Jaana ja Arja-Elina, jotka toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi meille!


Arjaanassa vietetään kesälomaa seuraavasti:

Jaana lomailee 21.6-5.7 välisen ajan

Arja-Elina lomailee 29.7-2.8.

Huomioithan, että ajanvarausnumeromme ovat suljettuina lomiemme aikana.

Aurinkoista kesää kaikille toivottavat

Arja ja Jaana Arjaanasta

Parturi- kampaamo Jaana Rantanen

Parturi-kampaamo palvelut pitkänlinjan ammattitaidolla. Työskentelen asiakkaan toiveita kuunnellen ja yhdessä hänen kanssaan suunnitellen. Opastan aina uuden hiustyylin saloihin ja kotona käytettäviin tuotteisiin.

Varaan jokaista asiakastani kohden reilusti aikaa, oli sitten kyseessä hiustenleikkaus tai pidempiaikainen työ. En tee kahta työtä yhtä aikaa, ellei kyseessä ole perhe tai ystävykset yhdessä.

Minulle kohtaaminen on paljon muutakin kuin kyseessä oleva työ, jolloinka kiireettömyys ja läsnäolo ovat avainasemassa.
Tilatessasi aikaa soita numeroon 0449737771, jos en heti vastaa jätä viesti niin soitan takaisin.

Löydät minut myös fb: Parturi-kampaamo Jaana/hyvänolonkeskus Rustiikki ja Ig: @kasieniluomaa, sieltä näet mitä kaikkea muuta käsilläni teen.

Jalka- ja luontaishoitola Arja-Elina Kuusisto

Jalka- ja luontaishoitolassa sinua palvelee sairaanhoitaja, jalkahoitaja, lymfaterapeutti, AK Luontaishoitaja ja hyvinvointiterapeutti Arja-Elina. Olen myös Arctic Nutritionin itsenäinen edustaja.

Palveluihini kuuluvat terveydenhoidolliset jalkahoidot ja kynnenoikaisuhoidot. Olen perehtynyt erityisesti diabeetikkojen jalkojenhoitoon.

Turvotuksia hoidan lymfaterapialla ja kauttani saat lääkinnällisiä hoitotuotteita. Koko kehon hyvinvointia tuen erilaisilla luontaishoidoilla, ravintoneuvonnalla ja hyvinvointiohjelmilla.

Tuotemyynnistä löydät jalkojen hyvinvointia tukevat jalkavoiteet sekä erilaiset kevennystuotteet ja kiristämättömät sukat sekä tukisukat.

Tavoitat minut puhelimitse 044 3041140. Jätä viestisi vastaajaan tai laita tekstiviesti/WhatsApp-viesti, sillä hoitojen aikana en vastaa puheluihin.

Olen keskivaikeasti kuulovammainen. Kun puhut kanssani, artikuloi sanasi selkeästi ja ota minuun katsekontakti, kiitos. Näin toimiessasi kuulen sinua kunnolla ja myös sinä tulet kuulluksi.

Löydät minut myös Fb: @jalkajaluontaishoitolaarjaelinakuusisto ja Ig: @jalkajaluontaishoitol

Lämpimästi tervetuloa palveltavaksi!