Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Eteeriset öljyt

Frantsilan luomuyrttitilan eteeriset öljyt ovat aitoja, 100% aromaterapeuttista laatua olevia eteerisiä öljyjä eikä niitä ole jatkettu. Ne ovat tuoreita ja tehokkaita, niillä on tarkka laadunvalvonta ja sertifiointi. Ne tulevat ulkomaisilta, valvonnassa olevilta, aromaattisia kasveja tislaavilta tiloilta ja yrityksiltä.

Eteerisiä öljyjä suositellaan tuoksutettavan haistelemalla nenän kautta, jolloin vaikuttavat eteeriset öljyt pääsevät suoraan haluttuun kohteeseen nenän hajukäämin kautta. Eteeristä öljyä voi laittaa myös tuoksulyhtyyn 1-4 tippaa veden pinnalle. Löylytippoina saunan koosta riippuen 1-5 tippaa esim löylyveteen tai "saunan henkeen".
Jos haluaa hieronnassa käyttää eteerisiä öljyjä, tulee öljyä 1-2 tippaa sekoittaa pieneen määrään hierontaöljyä tai esim. kylmäpuristettua kasviöljyä.

Huom! Eteerinen öljy on aina laimennettava ennen käyttöä eikä niiden käyttöä suositella raskauden aikana. Varovaisuutta tulee noudattaa vauvojen, lasten, vakavasti sairaiden ja vanhuksien hoidossa, joita suositellaan hoidettavan eteerisillä öljyillä vain aromaterapeutin ohjauksessa.
Jotkut eteeriset öljyt saattavat olla allergisoivia yliherkille ihmisille.

Tuoteryhmän kuvaus ja eteeristen öljyjen tiedot kirjoitettu käyttäen apuna Frantsilan esitettä Aromaterapeuttiset eteeriset öljyt.

Tuotteita yhteensä 10 kpl

Eteerinen öljy Appelsiini

appelsiini.jpg&width=280&height=500
Appelsiinin kuoresta saatava eteerinen öljy on raikas, rentouttava, mielialaa kohottava ja hermostuneisuutta vähentävä.
Hinta: 8.10 €

Eteerinen öljy Bergamotti

bergamotti.jpg&width=280&height=500
Bergamotti on raikas sitrustuoksu, joka toimii todellisena stressiä laukaisevana mielialan kohottajana. Huom! Fytotoksinen..
Hinta: 13.50 €

Eteerinen öljy Eucalyptus

eucalyptus.jpg&width=280&height=500
Eucalyptus on kaikille mieluinen virkistävä tuoksu, joka raikastaa ja puhdistaa huoneilman. Se lievittää hengitysteiden tukkeumia..
Hinta: 8.70 €

Eteerinen öljy Greippi

greippi.jpg&width=280&height=500
Greippi on raikas sitrustuoksu, joka ehkäisee ja lievittää masennusta ja laukaisee jännitystiloja.
Hinta: 10.60 €

Eteerinen öljy Laventeli

laventeli.jpg&width=280&height=500
Laventelia nimitetään eteeristen öljyjen äidiksi. Se on hellävarai n en ja hoitava melkein kaikessa. Se tasapainottaa ailahtelevan..
Hinta: 11.60 €

Eteerinen öljy Mandariini

mandariini.jpg&width=280&height=500
Mandariinin tuoksu tuo ilosen hymyn huulille. Se lievittää särkyä. Hieronta mandariiniöljyllä ehkäisee ja hoitaa raskausarpia..
Hinta: 10.30 €

Eteerinen öljy Mänty

manty.jpg&width=280&height=500
Mänty on raikas metsäinen tuoksu, joka avaa ja vahvistaa hengitysteitä ja desinfioi huoneilmaa. Miehistä voimaa antavana..
Hinta: 8.00 €

Eteerinen öljy Piparminttu

piparminttu.jpg&width=280&height=500
Piparminttu on raikas, viilentävä ja hengitysteitä avaava tuoksu. Sitä voidaan käyttää työvireyttä lisäämään ja päänsäryssä..
Hinta: 8.50 €

Eteerinen öljy Sitruuna

sitruuna.jpg&width=280&height=500
Sitruunan raikas, puhdas ja virkistävä tuoksu auttaa parantamaan työtehoa (japanilaisten tutkimus).  Fytotoksisena sen käyttöä..
Hinta: 8.00 €

Eteerinen öljy Teepuuöljy

teepuu.jpg&width=280&height=500
Tea Tree eli teepuuöljy on peräisin australialaisesta puusta ja sillä on hyvin voimakas lääkkeenomainen tuoksu. Alkuperäiskansat..
Hinta: 11.50 €